Çoruh Elektrik`ten Belediye`ye Ziyaret
Çoruh Elektrik ve dağıtım Aş. Rize Şube Müdürü Cabir Kadıoğlu, kısım müdürleriyle beraber Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder`i ziyaret etti.
19-05-2009 / Güneysu

Cabir Kadıoğlu ve ekibini Güneysu Belediye’sindeki makam odasında ağırlayan Minder, Güneysu’da yapmış oldukları çalışmalarından dolayı Kadıoğlu’na teşekkür etti. TEDAŞ’ın şimdiye kadar Güneysu’da yapmış oldukları ve ileride yapılması planlanan projelerde yapacakları çalışmaları hakkında karşılıklı bilgi alışverişinde bulunan Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder ve Çoruh Elektrik Rize Şube Müdürü Cabir Kadıoğlu’na, Çoruh Elektrik Güneysu İşletme şefi Vedat Hızır da eşlik etti.