DAĞACAMİDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
Kıbledağında duvar ve temel kazı çalışmaları devam etmektedir.
10-12-2012 / Güneysu
Güneysu Kaymakamı Gökmen ÇİÇEK ve Belediye Başkanı Ahmet MİNDER Kıbledağında yapılacak olan cami ile ilgili olarak çalışmaları yerinde inceledi.

Mevcut alanın genişletilmesi ve alan kazanılması için yapılacak olan cami etrafında 1500m3 duvar yapılmaktadır. Bu duvarın yapılmasıyla beraber mevcut 110 m2 olan alan 350m2 çıkarılarak cami ve seyir terasları yapılacaktır. Güneysu Belediye Başkanı Ahmet MİNDER yaptığı açıklamada tahminen 1 hafta içerisinde duvar ve temel kazı  çalışmasının biteceğini kış mevsimine girmeden temel ve bodrum katının yapılmasını planladıklarını kaydetti.