DSİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELENDİ
D.S.İ tarafından Güneysu da yapılmakta olan çalışmalar Güneysu Kaymakamı Gökmen ÇİÇEK, Güneysu Belediye Başkanı Ahmet MİNDER, DSİ Şube Müdürü Muharrem ATALAR tarafından yerinde incelendi.
10-12-2012 / Projeler
DSİ Şube Müdürü Muharrem ATALAR yaptığı açıklamada Kücükcami, Eskicami , Aşağıkiremit  ve Merkez Mahallelerinde yapılan dere taşkınlarına karşı tahkimat duvarları ve daha önceden yapılmış olan duvarları yükseltme çalışmaları yapılmaktadır. Ayrıca merkez mahallesi Feraf Caddesi üzerinde bulunan ırmak açık kanal menfez ve yer yer genişletme yapılarak ırmak ıslahı tamamlandı.dedi.

Ayrıca yapılan yatırımlar yerinde incelenerek çalışmalar hakkında Güneysu Kaymakamı Gökmen ÇİÇEK ve Belediye Başkanı Ahmet MİNDER’e DSİ Şube Müdürü Muharrem ATALAR tarafından detaylı bilgi verdi.
Güneysu Kaymakamı ve Belediye Başkanı tarafından yapılan çalışmalar nedeni ile DSİ Şube Müdürü Muharrem ATALAR’a teşekkür edildi.

Bu haber 2033 kez okundu