Depremzede Çocuklara Park Sevinci
Kısa bir süre önce Van`da meydana gelen deprem sonrası Güneysu Şükrü – Nurten Topçuoğlu Rehabilitasyon Merkezi Lojmanlarına yerleştirilen Vanlı vatandaşlara verilen yemekte çocuklara oyun parkı sözü veren Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder vermiş olduğu sözü kısa süre içerisinde yerine getirdi.
12-01-2012 / Güneysu

Lojmanların hemen önünde yer alan bahçeye kurulmaya başlanan oyun parkını bizzat yerinde inceleyen Başkan Minder; “İlçemize gelen vatandaşlarımız kısa süre içerisinde Güneysu’ya adapte olmuşlardır. Çocuklarımız okullara kayıt işlemlerini gerçekleştirmiş, Aileler Güneysulu ailelerle kaynaştırılmıştır. 12 Ailemizin kalmış olduğu mevkide özellikle çocukların sosyalleşme ve çocukluklarını daha uygun koşullar içerisinde yaşayabilmeleri düşüncesi doğrultusunda kendilerine bir oyun parkı sözü vermiştim. Şimdi çocuklarımızın parkını kurmaya başladık. Tahmin ediyorum ki 2-3 gün içerisinde parkımızı da çocuklarımıza hediye etmiş olacağız” dedi. Lojmanların hemen önünde yer alan bahçeye kurulmaya başlanan oyun parkını bizzat yerinde inceleyen Başkan Minder; “İlçemize gelen vatandaşlarımız kısa süre içerisinde Güneysu’ya adapte olmuşlardır. Çocuklarımız okullara kayıt işlemlerini gerçekleştirmiş, Aileler Güneysulu ailelerle kaynaştırılmıştır. 12 Ailemizin kalmış olduğu mevkide özellikle çocukların sosyalleşme ve çocukluklarını daha uygun koşullar içerisinde yaşayabilmeleri düşüncesi doğrultusunda kendilerine bir oyun parkı sözü vermiştim. Şimdi çocuklarımızın parkını kurmaya başladık. Tahmin ediyorum ki 2-3 gün içerisinde parkımızı da çocuklarımıza hediye etmiş olacağız” dedi.