Dil ve Edebiyat Derneği`nden Güneysu Belediyesi`ne Ziyaret
Dil ve Edebiyat Derneği Eğitim – Kültür Genel Başkan Yardımcısı şair ve yazar Recep Ragıp Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder`i makamında ziyaret etti.
01-11-2012 / Güneysu

Ahmet Minder ile makamında görüşen Ragıp, Edebiyat ve Dil Derneğinin aktiviteleri hakkında Başkan Minder’e bilgi verirken Güneysu İlçesi’nde bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Güneysu’da son yıllarda yapılan yatırımlar hakkında da bilgi alan Yazar Recep Ragıp daha sonra Güneysu’dan ayrıldı.