Din Hizmetine Adanmış Ömürler
05-10-2018 / Güneysu

Her yıl 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanmakta olan ‘’Camiler ve Din Görevlileri Haftası‘’İlçemizde de çeşitli etkinliklerle kutlandı. Bu etkinlikler çerçevesinde ilk olarak ilçemizde Kur’an gönüllüsü, birçok hafız yetiştirmiş veya yetişmesinde önemli katkıları olmuş din hizmetine adanmış gönüllüler evlerinde ziyaret edildi.

Ziyarete İlçe Kaymakamımız Davut DÜZGÜN, Belediye Başkanımız Halil TURAN ve İlçe Müftümüz Abdülkerim ÇELİK katıldı. Ardından Güneysu Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen programa geçildi.

Programın sonunda misafirlere İlçe Kaymakamımız Davut DÜZGÜN ve Belediye Başkanımız Halil TURAN tarafından hediyeler takdim ettiler.

Son olarak günün anısına çekilen fotoğrafla program son buldu.

İletişim Tel : +90 (464) 344 11 05 - Fax +90 464 344 12 23 Adres : Güneysu Belediyesi Yusuf Hoca Cad. P.K 53350