Diyanet İşleri Başkanı Dua Tepesinde
Diyanet İşleri Başkanı Güneysu`da
30-07-2018 / Güneysu

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali ERBAŞ Rize’de 3.sü düzenlenen İl Geneli Hafızlık İcazet Merasimi dolayısı ile Rize’ye geldi. Diyanet İşleri Başkanı ERBAŞ Hafızlık Merasimi öncesi İlçemizde bulunan Kıble Dağı Camii Dua tepesini beraberinde gelen Rize Eski Milletvekillerimizden Şevki YILMAZ ve Beyazıt Camii İmamı Kurra hafız Mustafa DEMİRKAN Hoca Efendi ile birlikte ziyaret etti. Diyanet İşleri Başkanı ERBAŞ ve beraberindeki heyeti karşılamaya Güneysu İlçe Kaymakamı DÜZGÜN, Güneysu İlçe Belediye Başkanı TURAN ve Güneysu İlçe Müftüsü ÇELİK de katıldı.

Rize’ye gelen Diyanet İşleri Başkanı ERBAŞ Güneysu İlçesinde bulunan Kıble Dağı Camii’nin yapılışı ve tarihi hakkında bilgiler alarak Camii çevresinde incelemelerde bulundu.  Diyanet İşleri Başkanı ERBAŞ ziyaret sonrası beraberinde gelen heyetle birlikte Kıble Dağı Camisinden ayrıldı.

Mahmut Arıcı ()
22.05.2018
Mahmut Arıcı (Emekli)
18.05.2018