Durmak Yok Yol`a Devam
Güneysu Belediyesi Fen işleri birimi yol yapım ve asfaltlama çalışmalarına ağırlık verdi. Merkez ve merkeze bağlı mahallelerin yol sorunlarını giderme düşüncesi ile planlama yapan fen işleri ekipleri Ulucami mahallesine bağlı cadde ve sokaklarda asfaltlama çalışmalarına başladı.
15-06-2010 / Güneysu

İlk etap çalışmalarına istinaden Karayolları 103. şube şefliğinden alınan 40 ton asfalt Ulucami mahallesi İstiklal Caddesi’ne dökülmeye başlandı. Yapılan çalışmalar sonucunda Ulucami Mahallesinin iç kısmında bulunan tüm cadde ve sokakların asfaltlanacağı bildirildi.