Ekim Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı
Güneysu Belediyesi, Ekim ayı meclis toplantısı yapıldı.
03-10-2013 / Güneysu

Belediye Başkanı Ahmet Minder başkanlığındaki toplantı, Belediye Meclis Salonu`nda gerçekleştirildi.
Toplantıda, Belediyemizle TOKİ arasında gerçekleştirilecek “Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” ile ilgili Belediye Başkanı ve Belediye Encümenine yetki verilmesi kararı alındı.
Belediyemiz bünyesinde sözleşmeli olarak çalışmakta olan teknik personelin çıkarılan yasa ile kadroya atanması gerektiğinden kadro dereceleri müktesebine göre değiştirildi.
Küçükcami Mahallesi Akcal Caddesi üzerindeki mevcut çarşının çarpık ve eski yapılarının TOKİ ile yapılan çalışmalar kapsamında “Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamına alınarak modern bir kent oluşturulmasına karar verildi.
Eskicami Mahallesinde Özel İdare Müdürlüğü’ne ait parselin bulunduğu alanda imar plan tadilatı yapılarak Resmi Kurum Alanı ve KSS alanı olarak alan düzenlendi.