Ekim Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı
Ekim ayı meclis toplantısı Güneysu Belediyesi`nin toplantı salonunda Belediye Başkanı Halil TURAN Başkanlığında gerçekleştirildi.
09-10-2018 / Güneysu

Toplantıda Afet konut alanı imar plan tadilatının onanması, Cadde ve sokak isimlendirmeleri, Başaran köyünün Belediye’ye katılması, Adacami Mahallesi’nde muhtelif parsellerde plan tadilatı ve Yurt alanları ile ilgili plan tadilatı konuları oy birliğine sunularak kabul edildi.
      Başkan TURAN ’’ Yapmış olduğumuz çalışmalara olan katkılarınızda dolayı hepinize teşekkür eder çalışmalarımızın İlçemiz için hayırlı olmasını diliyorum’’ dedi, ardından toplantı sona erdi.
İletişim Tel : +90 (464) 344 11 05 - Fax +90 464 344 12 23 Adres : Güneysu Belediyesi Yusuf Hoca Cad. P.K 53350