Emre Büyük Gözyaşlarıyla Uğurlandı
12-06-2014 / Güneysu

Marmara Üniversitesi Pazarlama Bölümünde okuyan 25 yaşındaki Emre Büyük üniversitenin düzenlediği mezuniyet gezi için gemi ile boğaz turuna çıktılar. Gemi içerisinde merdivenlerden düşen Emre Büyük başından yaralandı.Kendini iyi hissettiğini söyleyen Büyük, doktora gitmeden bir arkadaşının evine misafir oldu gece geç vakitlere kadar oturan arkadaş grubu odalarına çekilerek uyudular.

Sabah erken kalkan arkadaşları kahvaltıyı hazırladıktan sonra Emre’yi uyandırmak istediklerinde inanılmaz bir olayla karşılaştılar. Emre yatağında ölü vaziyetteydi. İlgili mercilere haber verilmesinin ardından otopsi için adli tıp kurumuna gönderilen Büyük’ün ölüm raporu henüz netleşmezken aile yakınlarının gemi düştüğü anda kafasını çarpması sonucu beyin kanaması geçirmiş olabileceğini söylüyorlar.

Güneysu’da yapılan cenaze töreninde göz yaşları sel oldu. Akraba ve arkadaşlarının gözyaşları arasında cenaze namazı kılınarak toprağa verilen Emre’nin ölümü yakın çevresinde derin bir üzüntüye neden oldu. Kalabalık bir törenle defnedilen Emre’nin genç yaşta hayatını kaybetmesi ilçeyi de yasa boğdu.