Esnaflar İftarda Buluştu
Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder Esnafa yönelik olarak iftar programı düzenledi.
03-08-2013 / Güneysu

Güneysu Belediye Başkanlığı tarafından Güneysu esnaflarına yönelik olarak iftar programı düzenlendi.
Güneysu Öğretmenevinde gerçekleştirilen İftar programına Güneysu Kaymakamı Gökmen Çiçek , Ak Parti Güneysu İlçe Başkanı Halil Turan,İstanbul İETT Genel Müdürlüğü Daire Başkanlarından Abdullah Kazdal ve esnaflar katıldı.
Programda Konuşma yapan Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder her yıl geleneksel olarak esnaflarımızla düzenlemiş olduğumuz iftar programımızı bu yılda gerçekleştirmiş bulunuyoruz. İftar programımıza iştirak eden siz değerli hemşerilerimize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum dedi.
Güneysu Kaymakamı Gökmen Çiçek, esnaflarımızla ve hemşerilerimizle birlikte bu iftar sofrasında bizleri bir araya getiren Güneysu Belediye Başkanımız Ahmet Minder beye teşekkür ediyorum dedi.