Eylül Elektrik-2 Rize`de Açıldı
Güneysu esnaflarından Nedim Büyük ve Ali Ağrelim Rize’de elektrik malzemeleri üzerine iş yeri açtı.
10-12-2012 / Güneysu
Piriçelebi Mahallesi Atatürk Caddesi 271/C adresinde gerçekleştirilen açılışa Rize Milletvekili Hasan Karal, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı ,Ak Parti İl Başkanı Hikmet Ayar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Rize Millet Vekili Hasan Karal Rize Belediye Balkanı Halil Bakırcı Ve AK Parti İl Başkanı Hikmet Ayar Açılışını yaptıkları işyerinin hayırlı olmasını dileyerek  Nedim Büyük ve Ali Ağrelim’i tebrik etti.