Feretikosuz Rize Düşünülemez
Toplantıya Rize Milletvekili Ali Bayramoğlu, Rize Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Hamdi Yılmaz, Güneysu Milli Eğitim Müdürümü Adem Külünk ve Halk Eğitim Merkezi bünyesinde çalışan Usta öğreticiler ve kursiyer öğrenciler katıldı. http://www.rizepostasi.com/Admin.php?Git=SiteHaber&Sayfa=IcerikEkle&KatID=24#
06-09-2010 / Güneysu

Toplantıda Rize Bezi ile ilgili Rize`de yürütülen kullanılmayan eski okulların feretiko bezi fabrikalarına dönüştürülmesi ile ilgili proje anlatıldı.

Projeler kapsamında Adacami Mahallesinde açılan atölyenin durumu ve kullanılan yeni sistem makinelerin sıkıntıları üzerinde duruldu.

Milletvekili Ali Bayramoğlu projenin nerelerde başladığını, ne aşamada olduğunu ve projede nelerin yapılması gerektiğini anlattı. Bayramoğlu mevcut 57 okulun projeye göre atölye şeklinde yeniden yapılandırıldığını ve bu atölyelerde çalışanların çocuklarının da eğitimine önem verildiğini be bağlamda atölyelerde kreşlerinde açılacağını kaydetti.