Fidan Dikim Töreni Yapıldı
Güneysu`da "18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi`nin 100. Yıldönümü" dolayısıyla meyve fidanı dikimi yapıldı.
12-03-2015 / Güneysu

Rize Valiliği ve Belediyelerle il genelinde ortaklaşa düzenlenen program çerçevesince 13.000 fidan dikimi gerçekleşecek.
Bu kapsamda Güneysu Merkez Mahallesi Atatürk Caddesi PTT karşısında bulunan alanda 650 tane meyve fidanı dikimi yapıldı.
Fidan dikim törenine Güneysu Kaymakamı İhsan Selim Baydaş,Güneysu Belediye Başkanı Halil Turan,Daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Güneysu Belediye Başkanı Halil Turan yaptığı konuşmasında bu alanda ağaçlandırma çalışması yapmayı planladıklarını belirterek 8 Mart şehitleri anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 100. Yıldönümü vesilesi ile meyve fidanı dikimi yaptıklarını belirtti. Bu meyvelerden yiyen vatandaşların şehit ve gazilerimizi de rahmetle anacaktır dedi.

Arazi Satış İhalesi
30.05.2017