GÜL-DER`den Güneysu Belediyesi`ne Ziyaret
Gül Yetiştiren İnsanlar Derneği (GÜL-DER) Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder`i makamında ziyaret etti.
17-01-2013 / Güneysu

Gül Yetiştiren İnsanlar Derneği (GÜL-DER) Mütevelli Heyet Başkanı Hamit Vanlı , Dernek Başkanı M.Ali Karakoyun , ve Başkan Yardımcısı Taner Erol  Ülke genelinde devam eden "Kış Geldi... Suriye İçin Bir Ekmek, Bir Battaniye" kampanyasına destek almak için Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder’i Makamında ziyaret ederek yaptıkları çalışmalar hakkında Belediye Başkanına bilgiler verdiler .Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder yaptıkları bu anlamlı çalışmalardan dolayı kendilerini tebrik etti. Ülke genelinde yapılan bu çalışmanın Rize ayağını yürüttükleri için çok memnun olduğunu ifade eden Minder projeye yardımda bulundu.
GÜL-DER bu anlamlı projeye yaptıkları destekten dolayı Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder’e teşekkür  etti.