GUSKİ Kasım Ayı Meclis Toplantısı yapıldı
Güneysu su ve kanalizasyon tesisleri yapma ve işletme birliği (GUSKİ) Kasım ayı Meclis Toplantısı gerçekleştirildi.
05-11-2014 / Güneysu

Güneysu Belediye Başkanı Halil Turan başkanlığındaki toplantı, Belediye Meclis Salonunda üyelerin katılımıyla yapıldı.
Toplantıda 2015 Yılı bütçesi görüşülerek karara bağlandı. 2015 Yılı üye idarelerin birlik katılım payları belirlendi. Su tesisi işletmesinin bir yıl daha Güneysu Belediye Başkanlığı tarafından işletilmesine ve Birliğe yapılan katılım  müracaatlarının onanması karara bağlandı.