Gökmen Çiçek İlçeye Veda Etti.
Güneysu Kaymakamı Gökmen Çiçek Güneysulularla veda yemeğinde buluştu.
17-09-2014 / Güneysu

Güneysu Kaymakamı Gökmen Çiçek, 1. Derece Kadrolu Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü Şube Müdürlüğüne atanırken Güneysu Kaymakamlığına Elazığ Vali Yardımcısı İhsan Selim Baydaş atandı.
  Üç yıldır Güneysu’da görev yapan ve sevilen kaymakam Gökmen Çiçek, ilçede bir veda programı yapıldı.
Güneysu Belediyesi tarafından Güneysu Öğretmenler evinde yapılan veda programına Rize Vali yardımcıları Şefik Aygöl ve Mehmet Özer, Rize Kültür ve Turizm İl Müdürü İsmail Hocaoğlu, Ziraat Bankası Bölge Müdürü Murat Öztürk, Milli Parklar Bölge Müdürü Mustafa Bulut, Orman İl Müdürü Abdi Ekşi, Güneysu Belediye Başkanı Halil Turan, Ak Parti Güneysu İlçe Başkanı Mehmet Akif Karslı, Güneysu Daire amirleri ve Güneysu’lulular katıldı.

Bundan sonraki görevinde kendisine başarı dileyen Güneysu Belediye Başkanı Halil Turan, “Kaymakamımızın ilçemizden ayrılışı sürpriz oldu. Cumhurbaşkanımız ilçemizi Başbakan olarak son ziyaretinde kendisinin bir yıl daha ilçemizde kalmasını istemişti. Bu yüzden kendisi tayin beklemiyordu. Bu tayin onun içinde bizim içinde sürpriz oldu. Bu atamaya üzüldük ama bir yandan da kendisinin daha iyi bir göreve gitmesiyle gururlanıyoruz. İlçemizin her işiyle en ince detayına kadar ilgilenmiş ve hâkim olmuştur. Kendisi ilçede ki tüm işlerle sürekli ilgilendi. İlçemize gayretleriyle bir çok hizmet getirdi. İnanıyorum ki bundan böyle başarılarına yenilerini ekleyecek. Kendisine sağlıklı başarılı bir ömür diliyorum” diye konuştu.

Vali yardımcısı Mehmet Özer, biz görev yaptığımız yerlerde sınırlı süreler ile görev alırız, bu sürelere sınırsız dostluklar sığdırmaya çalışırız diyerek; “Görüyorum ki Gökmen kardeşim bunu Güneysu’da başardı. Mesleğim adına kendisine teşekkür ediyorum. İçişleri Bakanlığında çalışmak bizim için hep istenen ve gönlünden geçen bir görevdir. Ağır bir yük aldı ama kaldıramayacağı bir görev değildir. Bu mülki idareler eşlerimiz olmadan yapabileceğimiz bir görev değildir. Gökmen kardeşimin eşinden de Güneysulular olarak helallik istiyoruz. Başarılı olmanın özünde fedakarlık, fedakarlığın özünde de yanınızdakilerin anlayışı vardır” şeklinde konuştu.

Bir kardeşini Rize’den uğurladığını ifade eden Rize Vali Yardımcısı Şefik Aygöl, “İki gün görüşmesek birbirimizi illaki ararız. Şu an burada uğurlama programındayız. Dostluğumuz tabii ki baki kalacaktır. Çalıştığı ilçe Güneysu; kolay bir ilçede çalışmadı. Bir dünya liderinin memleketinde görev yaptı. Bunun zorluğunu hep omuzlarında hissetti. Bu gün dahi işinin başında yine çalışıyordu. Kendisini bu çalışma azminden dolayı tebrik ediyorum. Üç yıla çok şey sığdırdı. Güneysu’da bir birliktelik var. Bunda kaymakamımızın da çok katkısı vardı. Güneysu’dan bir talep geldiğinde hemen yapılması için sürekli sordu, gayret gösterdi. Önemli bir göreve gidiyor. Güzel bir atama yapıldı. Daha iyi görevlere de gelmesini temenni ediyorum. Güneysu’yu kendi evladı gibi sahiplenen bir kaymakam buradan gidiyor. Güneysulular eminim ki kaymakamını hiç unutmayacak. Kendisine daha önce fahri hemşerilik verilmişti. Ama inanıyorum ki o Güneysuluların gerçek hemşerisidir. Biz bundan sonra kaymakamımızın bıraktığı emanete en iyi şekilde bakmaya hazır olduğumuzu da söylemek istiyorum” dedi.
Burada yapılan konuşmalar ardından söz alan Güneysu Kaymakamı Gökmen Çiçek’in duygularını ifade etmekte zorlandığı gözlendi.
  Güneysu’da üç yıldır çok iyi günler geçirdiğini ifade eden Güneysu Kaymakamı Gökmen Çiçek, “Ben şu an buradan ayrılıyorum. İnanın duygularımı anlatmakta güçlük çekiyorum. Buradan Güneysu’da görev yaparken bana yardımcı olan tüm çalışma arkadaşlarıma, amirlerime tüm Güneysululara teşekkür ediyorum. Artık benim bir köyüm bir ilçem var. Ben artık kendimi buralı hissediyorum. Burada bana kucak açan tüm büyüklerime küçüklerime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Buradan ayrılmak kolay değil ama verilen yeni görev için Çarşamba günü ilçeden ayrılacağım. Yeni göreve gelecek kaymakam arkadaşımıza burada başarılı bir görev hayatı diliyorum” diye konuştu.
Program kaymakam Çiçek’e verilen çeşitli hediyeler ile sona erdi.