Gökmen Çiçek Yılın Kaymakamı Seçildi
Güneysu Kaymakamı Gökmen Çiçek Yılın Kaymakamı Seçildi.
07-01-2014 / Güneysu

İçişleri Bakanlığı ve Türk İdareciler Derneği`nin düzenlediği yılın başarılı idarecileri seçiminde Güneysu Kaymakamı Gökmen Çiçek, `Yılın Kaymakamı` seçildi.Çiçek, gazetecilere yaptığı açıklamada, İçişleri Bakanlığı ve Türk İdareciler Derneği`nin düzenlediği yılın başarılı idarecileri seçiminde yılın kaymakamı seçildiğini söyledi.
Yılın kaymakamı seçilmekte genç kaymakamlar açısından önemli bir ödül olduğunu ifade eden Çiçek, "Bizlere ayrı bir mutluluk ve motivasyon kaynağı oluyor. Bu yıl aday gösterilip ödülümü almam motivasyonumuzu kat kat artırmıştır" dedi.
Yılın kaymakamı olmak için birçok alanda Türk İdareciler Derneği tarafından detaylı bir şekilde incelemeden geçirdikten sonra yılın kaymakamına karar verildiğini belirten Güneysu Kaymakamı Gökmen Çiçek; "Sayın başbakanımızın baba ocağı olması ve birçok yatırımın da başbakanımızın takip ettiğini bilmek sorumluluğumuzu artırmıştır.
Özelikle Güneysu`da yaptığımız çalışmalarda ortak bir yönetim anlayışı içinde çalıştık. Çalışmalar sonucunda arap düzü doğa parkı ilçemizin turizmini artırdı. Turizm alt yapısına çok ciddi bir katkı sağladı. Bakır işlemeciği kursu sayesinde Güneysu`da 30 kadın kursiyerlerimize iş kapısı oldu. Bugün itibari ile çok ciddi bir ekonomi gelir etmelerinin yanında kadınlarımızın sosyalleşmesinde katkı sağladı. Buda büyüklerimiz tarafından takdirle karşılandı. Benden önce Güneysu`da çalışan kaymakamlarımız çok güzel bir miras bıraktı. Bizde bıraktıkları güzel mirası ileri taşıdık. Bu ödülünü almaya hak görüldüm ve de çok mutlu oldum" diye konuştu.
Çiçek, 10 Ocak Cuma günü Ankara`da Türk İdareciler Derneği tarafından düzenlenecek törende ödülünü alacağını kaydetti.