Gül Bahçesinden Kutlu Doğum Etkinliği
Gül bahçesi çocuk kulubü tarafından Kutlu Doğum programı düzenlendi.
22-04-2016 / Güneysu

Kaptan Ahmet Erdoğan İmam Hatip Lisesinde düzenlenen Programa Güneysu Kaymakamı İhsan Selim Baydaş Güneysu Belediye Başkanı Halil Turan,Rize Valisi’nin eşi Hanife Yazıcı, Rize müftüsü İsmail Yalçın, Ak Parti Güneysu ilçe Başkanı Mehmet Akif Karslı,Güneysu İlim Öğrenenlere Yardım Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Gür,daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Osman Efe Harman tarafından Kur’an tilaveti ile başlayan program Güneysu İlim Öğrenenlere Yardım Vakfı Başkan yardımcısı Yusuf Yılmaz Gül Bahçesi Çocuk Kulubü hakkında bilgiler verdi. Program geçmişten günümüze fotoğraf sergisiyle başladı.Kur’an okulu öğrencilerinin düzenledikleri slayt gösterisi, sınıf gösterileri, şiirler, dualar ve ilahilerle devam etti. Salona sığmakta zorlanan seyirciler tarafından büyük beğeni ile takip edilen program hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.