Güneysu Ballıdere Köyünde Buluştu
Güneysu bütün birimleri ile 11. kez Ballıdere Köyü`nde bir araya geldi
05-07-2013 / Güneysu

Güneysu Kaymakamlığı öncülüğünde başlatılan ve her ay farklı bir köyde bir araya gelinen köy buluşmalarının on birincisi Güneysu Ballıdere köyünde gerçekleşti.
            Ballıdere  köyünde düzenlenen programa, Güneysu Kaymakamı  Gökmen Çiçek, Belediye Başkanı Ahmet Minder,Ak Parti Güneysu İlçe Başkanı Halil Turan, Garnizon Komutanı, Emniyet Amiri, Daire Amirleri, Siyasiler, İl Genel Meclisi üyeleri, köy ve mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
            Güneysu Kaymakamı Gökmen Çiçek, dayanışma ve kaynaşma buluşmalarının her geçen gün daha da heyecanlı ve yoğun şekilde katılım olduğunu belirterek misafirlerimizin ağırlanmasında emek harcayan Ballıdere muhtarımız Mahmut Çelik`e, ekibine ve katılımları ile birlik beraberliğimizin artmasına katkı sağlayan misafirlerimize de teşekkürlerini ifade etti.
            Kaymakam Gökmen Çiçek, bu buluşmaların her şeyden öte bizleri bir araya getirmesi, birlik ve beraberliğimizi arttırması bakımından çok anlamlı olduğunu, bu dayanışmalara katılarak katkı sağlayan yaşlısından gencine kadar herkese teşekkür ettiğini ifade etti.
            Programda bir konuşma yapan Güneysu Belediye başkanı Ahmet Minder de uzun zamandır gerçekleştirilen bu birlik ve beraberlik buluşmalarının ilçemize samimiyet adına, güzellik adına çok şeyler kattığını, bizlere el ele vererek beraber bir şeyleri paylaşmanın hazzını verdiğini ifade etti. Ayrıca bu organizasyonlarda görev alan muhtarlarımızı ve ekiplerini gayretlerinden dolayı kutladığını da ifade etti.
            Program Köy muhtarı Mahmut Çelik`in teşekkür konuşması ile sona erdi.