Güneysu Başbakana Hazırlanıyor
12 Ağustos tarihinde yapılacak olan açılış programları çerçevesi`nde Rize`ye gelecek olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın &`;Baba Ocağı” olan Güneysu İlçesi`nde 2 gün kalması yol yapım çalışmalarını hızlandırdı.
05-08-2009 / Güneysu

Başbakan’ın, Rize Merkez’den yaklaşık 14 km uzakta olan Güneysu İlçesi’nde ikamet edecek olması sebebi ile Güneysu’yu Rize’ye bağlayan yollardaki yol düzeltme çalışmaları hız kazandı. Güneysu’yu Rize’ye bağlayan karayolu üzerindeki bozuk olan satıhlar Karayolları ekipleri tarafından asfalt kaplama yöntemi ile düzgün hale getiriliyor. Olağan hale gelen çevre ve yol temizleme çalışmaları ise daha da hız kazanmış durumda.