Güneysu Başbakan`a Hazırlanıyor
11-06-2010 / Güneysu

AK Parti Güneysu Gençlik Kolları Teşkilatı Güneysu’yu Ak Parti ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın posterleri ile süslerken Güneysu’daki hareketlilik gözlerden kaçmıyor.

Başbakan Erdoğan, 13 Haziran Pazar günü saat 11.00`de Mehmet Cengiz Tesisleri`nde Çaykur Rizespor Futbol A.Ş, Rize Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu üyeleri ve Çaykur Rizespor Kulübü yöneticileriyle kahvaltıda bir araya gelecek ve saat 13:00`de AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısına katılacak.