Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder Seçim Sonuçlarını Değerlendirdi
Seçim Sonucu AK Partinin ne denli sağlam temeller üzerine kurulduğunun göstergesidir!
01-11-2012 / Güneysu

Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder AK Parti’nin 12 Haziran 2011 Genel seçimlerinden Büyük bir zaferle çıkmasını değerlendirdi. Türkiye genelinde % 50 oy alarak daha önce yapılan ilk iki genel seçime göre oylarını arttıran AK Partinin her geçen dönem daha yüksek bir potansiyelle iktidarını sağlamlaştırdığının altını çizen Minder; “12 Haziran 2011 Genel seçimleri ülkemize AK Partinin ne denli sağlam temeller üzerinde kurulduğunu göstermiştir. Hizmet aşkının sözle değil, salt fiili uygulamalar ile ispat edileceği gerçeğinin göz önüne alan bilinçli seçmenlerin vermiş olduğu oylar ile yükselen Ak Parti değerleri tüm ülkede istikrarın müjdecisi olmaktadır. Ülke geneli kadar Rize’de ve İlçemiz Güneysu’da yakalanan başarı geleceğe olan inancın göstergesidir. Uzun yıllardır İç ve Dış politikada hayal edilen dik duruş ve istikrar AK Parti hükümeti ile tavan yapmış, AK Parti sadece Türkiye’de değil tüm dünyada mazlum ve ezilen halkların gözü kulağı ve sesi olmuştur. İşte bu duyarlılık bizlerin en önemli silahı olurken, keyfi olmayan ve halka karşı hizmet aşkı ile sorumlu olan bir iktidar artık kendisine oy veren ya da vermeyen tüm ülkeyi kucaklamaktadır. AK Partinin kuruluş ve yükselme felsefesi budur ve bundan sonra da kuşku yoktur ki bu şekilde devam edecektir. Güneysu’daki seçim alınan başarılı seçim sonuçlarında emeği geçen tüm arkadaşlarımı ve AK Parti İlçe Teşkilatımızın ayrı ayrı tüm kademelerini tebrik ediyorum. 12 Haziran 2011 Genel seçimlerinde köy ve mahallelerden başlayarak belde ve ilçelere, sonrasında İllere yansıyan seçim sonuçları ve AK Parti iktidarı, İlçemize, Rize Halkına ve tüm Türkiye’ye hayırlı uğurlu olsun” dedi.