Güneysu , Belediye Başkanlarını Ağırladı
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın ilçesi olan Güneysu`da, Ak Partili Belediyeler bir araya gelerek gündem değerlendirmesi toplantısı yaptılar.
03-01-2013 / Etkinlikler

Ak Parti İl Başkanlığı tarafından düzenli bir olarak her ay yapılan belediye başkanları toplantısı daha önce Ak Parti Rize İl Başkanlığı binasında yapılmaktaydı.

Yaklaşık bir ay önce yapılan son toplantıda alınan kararla 2013 yılındaki toplantıların ilçelerde yapılması kararlaştırılmıştı. Bu toplantıların ilki Güneysu ilçesinde gerçekleştirildi.  Güneysu Öğretmenler evi salonunda yapılan bu ilk toplantıya Rize ilçe ve merkez belediye başkanları ve partililer katıldı.

Kendilerini Güneysu`da ağırlamaktan dolayı mutlu olduğunu söyleyen Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder; Toplantımızın ilimize hayırlı olmasını diliyorum. Ülke meseleleri ve ilimizin sorunlarının tartışılacağı bu toplantıda çözümleri hep beraber üreteceğiz. Bu ülke bizim. Daha yaşanabilir bir toplum için hep beraber üzerimize düşen görevi yapacağız" diye konuştu.

Minder`in konuşmasından dolayı kendisine teşekkür eden Ak Parti İl Başkanı Hikmet Ayar, "Güneysu`da olmaktan ötürü mutluyuz. Toplantılarımız her ay başka bir ilçede yapılmaya devam edecek" dedi.