Güneysu Belediyesi Faciayı Önledi
Eskicami Mahallesi`ndeki Ekrem Öztürk isimli vatandaşın ahır katında bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı.
04-12-2009 / Güneysu

Ahırda bulunan otların alev alması ve içten içe yanmasına hane halkı ve çevre evlerde yaşayan vatandaşlar müdahale ederken yangın söndürülemedi. Yangın vatandaşların korku dolu saatler yaşamasına neden olurken, olayı haber alan Güneysu belediyesi fen işleri ekipleri olay yerine ulaştı ve ahırda bulunan hayvanlar kurtarıldı. Yangına yapılan başarılı müdahale sonrası yangının üst katlara sıçraması da önlendi.