Güneysu Belediyesi İftarda Buluştu
Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder tarafından Güneysu Öğretmen evinde iftar programı düzenlendi.
30-07-2013 / Güneysu

İftar programına Güneysu Kaymakamı Gökmen Çiçek, Ak Parti Güneysu İlçe Başkanı Halil Turan, Belediye Meclis Üyeleri ve Belediye personeli katıldı.

Programda konuşma yapan Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder her yıl Ramazan ayında birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek açısından iftar yemeği düzenliyoruz. “Ramazanın başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise, Cehennemden kurtuluştur. Bu Mübarek ayın hepimiz için bir bağışlanma ayı olmasını en iyi şekilde değerlendirebilmemizi ve birlik ve beraberlik içerisinde nice Ramazan ayları geçirmemizi Yüce Allah’tan niyaz ediyorum dedi.

Güneysu Kaymakamı Gökmen Çiçek yaptığı konuşmasında Belediyemizin birlik ve beraberlik içerisinde yapmış olduğu çalışmaları takdir ettiklerini söyleyerek bu iftar yemeğinde ailece bizleri bir araya getiren Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder beye teşekkür ediyorum dedi.