Güneysu Belediyesi`nden ödüllü yarışma
Güneysu Belediyesi Resmi internet sitesini gençlere açtı. Güneysu ilçesindeki okullarda eğitim gören öğrencilerin hem kültürel ve sanatsal faaliyetlerini, hem de gençlerin düşünce ufkunu geliştirmek amacıyla Güneysu Belediyesinin Resmi internet sitesinde bulunan &`;Genç Kalemler” köşesinde Öğrencilerin yazı yazması için imkan sağlandı.
13-05-2009 / Güneysu

Konu ile ilgili düşüncelerini dile getiren Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder: “ Genç beyinlerimizden Güncel, kültür sanat, Edebiyat ve Sanatla ilgili konular başta olmak üzere, ilimiz ve ilçemizle ilgili yazıları alıp yayınlayacağız. Her ay sonu değerlendirmeler temel alınarak en çok beğenilen ve en çok okunan yazı sahibini çeyrek altın ile ödüllendireceğiz.” Diye konuştu. Gelecek kuşakların düşünmesini bilen ve düşüncelerini ifade edebilen kişilerle kurulabileceğini ifade eden Minder: “Yazma kabiliyeti elbette ki çok okumayla ve araştırma yapmayla ilintili. Belediye olarak biz de yazı yazdırmanın yanında araştırma yapmaya sevk ederek, gençleri kitap okumaya teşvik ediyoruz” dedi.