Güneysu Derneği 7 İklimle 7 Kültürü Kucaklıyor
Merkezi Üsküdar`da bulunan Güneysu Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği Türkiye`yi kucaklıyor.
10-09-2009 / Güneysu

7iklim 7 Kültür etkinlikleri kapsamında farklı şehirlerle kaynaşan ve projeler geliştiren Güneysu Derneği üyeleri, Adıyaman Derneği üyeleri İle Büyük Çamlıca Çömlek`te iftar programında bir araya geldi. Ülkenin farklı kültürlerine sahip insanlarını kaynaştıran İftar yemeğinde Güneysu Sosyal Dayanışma ve Kültür Dernek Başkanı Sabri Çepni de konuşma yaptı.