Güneysu Doğalgaza Kavuştu
Güneysu da doğalgaz çalışmaları büyük ölçüde tamamlandı.
26-02-2018 / Güneysu

Güneysu Belediye Başkanı Halil Turan yaptığı açıklamada; İlçemizde devam eden doğalgaz çalışmaları büyük ölçüde tamamlandı. Bir yıl önce başlayan doğalgaz çalışmamız hızlı bir çalışma neticesinde İlçe merkezinde ve mahallelerimizde doğalgaz vatandaşlarımız hizmetine sunulmuştur. Kalan kısım ise hava koşulları nedeni ile tamamlanamadı. İnşallah önümüzdeki yazın kalan kısmı tamamlayıp vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Hedefimiz İlçemizde bulunan her konuta doğalgaz götürmektir. Dedi
Belediye Başkanı Halil Turan; Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Binali Yıldırım, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanımız Berat Albayrak, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı Baş Müşaviri Medet Nebi Yanık’a ve bu çalışmalarımızda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum dedi.

Mahmut Arıcı ()
22.05.2018
Mahmut Arıcı (Emekli)
18.05.2018