Güneysu Gelişiyor Belediye Büyüyor
Güneysu Belediyesi ihtiyaçları doğrultusunda Karadeniz Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği mezunu Sedat Erdoğan`ı bünyesine kattı.
01-10-2009 / Güneysu

Fen İşleri biriminde görev alacak olan Sedat Erdoğan Güneysu’ya hizmet etmekten büyük mutluluk duyacağını ifade etti. Güneysulu olmanın bilinci ile enerjisini Güneysu için harcayacağını ifade eden Erdoğan; Güneysu Belediyesinde çalışan arkadaşlarımızla ekip ruhu içerisinde beraberce çalışacak ve güçlüklerin üstesinden geleceğiz” dedi. Yeni personel alımı için bir açıklama yapan Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder de: “Fen İşleri biriminde çalışan Fen İşleri Müdürümüz Bahadır İstif’in omuzlarındaki ağır yükü paylaşacağı ve işleri daha iyi koordine edeceği genç bir arkadaşımızı Belediye bünyemize kattık” dedi.