Güneysu Halk Eğitimden Makine Operatörlüğü Kursu
İlçemiz Halk Eğitimi Merkezi`nde Güneysu Kaymakamlığı Özel İdare Müdürlüğü işbirliği ile İş Makineleri Operatörlüğü kursu açıldı.
24-01-2013 / Güneysu

Güneysu Kaymakamı Gökmen Çiçek yaptığı açıklamada;”İstihdama yönelik Mesleki ve Teknik Kurslar kapsamında açılan Operatörlük kursuna vatandaşların yoğun ilgisi var. Özellikle günümüzde önemli bir iş sahası olan İş Makineleri Operatörlüğü alanında açılan kurstan son derece memnun olan vatandaşlar  bu tür mesleki kursların önümüzdeki günlerde de devam etmesini istediler.
İş Makineleri kursuna gelen kursiyerler bir taraftan operatörlük ile ilgili teorik bilgileri öğrenirken, diğer taraftan makine üzerinde de uygulamalı eğitim alıyorlar.
Bu kapsamda yoğun ilgi gören İş Makineleri operatörlüğü kursunda alınan başvurular neticesinde önümüzdeki günlerde yeni bir kurs daha düzenlenmesi planlanmaktadır.”dedi.