Güneysu İlçe Emniyet Amirliğinden Kutlama
Güneysu Halk Eğitim Merkezi salonunda yapılan törenlerde Güneysu İlçe Emniyet Amirliğinin 10. kuruluş yıldönümü de kutlanmış oldu.
11-04-2012 / Güneysu

Törenlere Güneysu İlçe Kaymakamı Gökmen Çiçek, Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder, Güneysu İlçe Emniyet Amiri Cengiz Akpinar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Külünk Ak Parti İlçe Başkanı Halil Turan ve çok sayıda davetli iştirak etti. Kutlama Programları çerçevesinde bir konuşma yapan İlçe Emniyet Amiri Cengiz Akpinar, “Türk Polis Teşkilatının 167. kuruluş yıldönümünün sevincini yaşadıklarını ifade etti.

Güneysu’da görev yapmanın haklı gururu içerisinde olduklarını belirten Akpinar; “Güneysu İlçe Emniyet Amirliği 10 yıldır Güneysu Halkının huzuru için hizmet vermektedir. Bu hizmet anlayışı aynı heyecanla devam edecektir” dedi. İlçe Kaymakamı Gökmen Çiçek de Polis haftası etkinlikleri çerçevesinde yaptığı konuşmada okul ziyaretlerinde karşılaştığı çocukların en çok öğretmen ya da polis olmak istediklerine vurgu yaparak; “Çocuklarımızın en masum zamanında olmak istedikleri mesleklerden birisi olan polislik mesleğinin ülkemizdeki 167. kuruluş yıldönümü kutlu olsun” şeklinde konuştu. Program okunan şiirler, slayt gösterileri ve Polis haftası ile ilgili yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerin verilmesi ile sonlandı.