Güneysu İmam Hatip Mezunları Buluşuyor
9 Ağustos 2009 Pazar günü saat 10.00`da yapılacak olan buluşma gününü organize eden tertip komitesi programın daha güzel olması için sık sık bir araya geliyor.
05-08-2009 / Güneysu

Program hakkında bir açıklama yapan Güneysu İmam Hatip Lisesi Müdürü ve Tertip Komitesi Başkanı Yaşar Aktaş, amaçlarının Güneysu İmam Hatip Lisesi’nden mezun olanları bir araya getirmek ve mezunlar arasındaki kaynaşmayı sağlayarak, aradaki bağları daha da güçlendirmek olduğunu belirtti.

Bu yıl ikincisini düzenlenecek olan buluşma gününe mezunların yanı sıra, Güneysu İmam Hatip Lisesi’nde görev yapmış olan öğretmenlerin de katılımını beklediklerini ifade eden Aktaş: “ Mezunlarımıza çok güzel bir program hazırladık. Programda mezunlarımıza ait nostaljik fotoğraflardan oluşmuş sinevizyon gösterisi, mezunlarımızın konuşmaları ve çeşitli etkinlikler de olacaktır” dedi.