Güneysu Kan Bağışladı
Rize ve Güneysu Kızılay şubeleri ve Güneysu Belediyesi`nin katkıları ile Güneysu`daki vatandaşlar, Kızılay Rize Şubesi`nin kan toplama aracında kan bağışında bulundu. Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder`in de kan bağışında bulunması kan bağışına olan ilgiyi arttırdı.
17-07-2009 / Güneysu

Kan Bağış aracı tamamen dolarken, Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder kan bağışının önemine dikkat çekti. Bir gün önce Güneysu’da yaşanan talihsiz kazayı hatırlatan Minder: “Bir gün önce ilçemizde bir kamyonetin teleferiğe takılıp yuvarlanması sonucu bir hanım kızımız ağır yaralanarak kana ihtiyaç duydu. Olay sonrası ilçede anonsla kan aradık. Bu herhangi biri değil bizim en yakın akrabamız da olabilirdi. Kan bağışının kişiye herhangi bir zararı yoktur. Şahsen her 6 ayda bir kan vermeye dikkat ediyorum ve herkesi kan vermeye ve sağlıklı yaşama davet ediyorum” dedi.