Güneysu Kaymakamı Gökmen Çiçek İlçeden Ayrıldı.
Güneysu`da üç yıldır görev yapan Kaymakam Gökmen Çiçek ilçeden ayrılışında Rize il sınırına kadar yaklaşık yüz aracın konvoyuyla uğurlandı.
18-09-2014 / Güneysu

Üç yıldır Güneysu’da görev yapan  Güneysu Kaymakamı Gökmen Çiçek, 1. Derece Kadrolu Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü Şube Müdürlüğüne atanması ardından Rize’nin Güneysu ilçesinden ayrıldı.
Güneysu’da yapılan vedalaşma programı ardından kendisini takip eden yaklaşık yüz araçlık bir konvoy Rize il sınırı olan İyidere Köprüsüne kadar takip etti. Burada aracından inen Kaymakam Çiçek tekrar kendisini takip edenlerle kucaklaşıp vedalaştı. Duygulu anların yaşandığı vedalaşmada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da komşuları yakın akrabaları, Güneysu Belediye Başkanı Halil Turan, Ak Parti Güneysu İlçe Başkanı Mehmet Akif Karslı, Güneysulu muhtarlar daire amirleri ve bir çok vatandaş yer aldı.

Burada kendisini uğurlamaya zahmet edip Rize il sınırına gelen herkese teşekkür eden Kaymakam Çiçek, “Üç yıldır büyük onur ve şerefle Güneysu’da görev yaptım. Herkesten vefa ve dostluk gördüm. Bugün buradan fiziki olarak ayrılık vaktim. Hakkınızı helal edin benim varsa helal olsun. Ankara’da bir yeriniz var. Güneysu’dan çok büyük kazanımlarla ayrılıyorum. Her şeyden önemlisi dünya lideri Cumhurbaşkanımızı tanıma fırsatı buldum. İlçemizi her ziyaretinde ayrı bir güç aldım, ayrı bir motive olduk hizmet noktasında. Onun tavsiyelerini alma fırsatı buldum buda benim için önemli bir kazanımdır. Bugün buradan ayrılırken daire amirleri Güneysu halkı beni bir kez daha mahcup etti. Hepsine teşekkür ediyorum. Yapamadıklarımız başaramadıklarımız oldu ama hep gayret içinde olduk” diye konuştu.
Kendisini uğurlamak için gelen Güneysu Belediye Başkanı Halil Turan ise, bazı bürokratların ne yapabilirim dediğini söyleyerek; “Ne yapabilirim diyen bürokratın mesaisi sekiz saatten on sekiz saate çıkar. Üç senedir kaymakamımız on sekiz saat mesai ile çalıştı. Güneysu’ya çok güzel hatıralar bıraktı, çok güzel imzalar attı. Biz yaşadığımız sürede kendisini unutmayacağız. Kendisine başarılar diliyoruz” dedi.