Güneysu Kaymakamı Görevine Başladı.
Güneysu Kaymakamı İhsan Selim Baydaş Göreve Başladı
25-09-2014 / Güneysu

Elazığ Vali Yardıcısı iken İçişleri Bakanlığının Kaymakamlar Kararnamesi ile Güneysu Kaymakamlığına atanan İhsan Selim Baydaş Görevine Başladı.

Belediye Başkanı Halil Turan, Güneysu Kaymakamı İhsan Selim Baydaş’ı makamında ziyaret etti. İlçe hakkında kendisine bilgiler veren Güneysu Belediye Başkanı Turan yeni görevinde başarılar diledi.
Güneysu Kaymakamı İhsan Selim Baydaş Güneysu Belediye Başkanı Halil Turan’a  ziyaretinden  duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Güneysu için güzel hizmetler yapacağını söyledi.

@Adınız Soyadınız
25 Eylül 2014 Perşembe 14:22
Kaymakam beye İlçemize hoş geldiniz diyor ve görevinde başarılar diliyorum.
  YORUM DEVAMI