Güneysu Kentsel Dönüşüm Projesi
Toplu Konutlar İdaresi ile Güneysu Belediye Başkanlığı 26.02.2014 tarihli protokol kapsamında Güneysu Potomya evleri kentsel dönüşüm projesi hayata geçiyor. Potomya evleri mavinin ve yeşilin buluştuğu, doğayla kent yaşamının birleştiği noktada olup sağlıklı bir yaşam kalitesi sunuyor.
17-10-2018 / Güneysu

Güneysu Küçükcamii Mahallesi Köprübaşı mevkide bulunan kötü yapıların yıkılıp yerine yeni ve yöresel mimariye uygun yapıların yapımına başlandı. Birinci etabı başlayan Potomya evlerinin İçinde 2+1 ve 3+1 daireleri barındıran ve zemin katları dükkân olmak üzere toplamda 93 adet konut, 20 adet iş yerinden oluşan toplam 8 adet bloğun 6 adet bloğunun betonarme inşaatı tamamlanmış 2 adet bloğunun ise temelleri atılıp inşaat çalışmaları devam etmektedir. Yılsonu itibarı ile 8 adet bloğun betonarme inşaatı tamamlanıp ince inşaatına başlanması planlanıyor.
     Ayrıca ikinci etabın kamulaştırma çalışmaları devam ediyor.

Şefki GÜNDOĞAR ()
14/11/2018
Muhittin PEHLİVANIN Eşi (Ev Hanımı)
13/11/2018