Güneysu Merkez Cami Çay Salonu İftarla Açıldı
14-08-2012 / Güneysu

Orta ada düzenlemesi sonrası yeniden faaliyete geçen Güneysu Merkez Cami Çay Salonu Ramazan ayının gelmesi ile birlikte faaliyete geçti. Açılışı yapılan Çay Salonunda iftarda ihtiyacı olan kişilere iftar yemeği veriliyor. Güneysu Belediyesi tarafından verilen iftar yemeğinde her akşam 35 kişi orucunu açarken uygulama ramazan ayı sonuna kadar devam edecek. Konu hakkında konuşan Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder: “Orta Ada Düzenlemesi kapsamında son halkayı teşkil eden eski belediye binamızın yıkımı ile birlikte Çay Salonumuz da yıkılmıştı. Yapmış olduğumuz düzenleme kapsamında halkımızı kucaklayan ortak bir noktada buluşturan yaz kış vatandaşları bir arada toplayan yeni çay salonumuz da Mübarek Ramazan Ayı ile birlikte faaliyete geçmiş oldu” şeklinde konuştu.