Güneysu Ortaköy`de Buluştu
Güneysu Kaymakamlığı tarafından başlatılan köy buluşmalarının bu ayki durağı Ortaköy oldu.
04-10-2013 / Güneysu

Güneysu Kaymakamlığı`mızca başlatılan ve her ay farklı bir köyde ilçenin tüm kurumlarının, köy ve mahalle muhtarlarının ve sivil toplum örgütlerinin bir araya geldiği, birlik ve beraberliklerin pekiştirildiği köy buluşmalarının son durağı Güneysu Ortaköy Köyü oldu. Ortaköy köyü muhtarlığınca gerçekleştirilen programa,
Kaymakamı Gökmen Çiçek`in yanı sıra ilçe siyasi parti başkanları, İl genel meclis üyeleri, daire amirleri, sivil toplum örgütleri, köy ve mahalle muhtarları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Programda bir konuşma yapan Güneysu Kaymakamı Gökmen Çiçek şunları kaydetti.
"Bu birlik ve beraberliğimizin her alanda daha da verimli bir şekilde devam etmesini temenni ediyorum. Bu güne kadar gerçekleştirdiğimiz bu toplantılarda görüyorum ki, daire müdürlerimiz, sivil toplum örgütlerimiz, mahalle ve köy muhtarlarımız bir araya geliyor, sorunlar dile getiriliyor ve bu sorunlara çözüm noktasında görüş alışverişinde bulunuyor.
"Bu gün burada, siyasi parti başkanlarımız, il genel meclis üyelerimiz, daire müdürlerimiz, sivil toplum örgütlerimiz, muhtarlarımız ve halkımızla İlçemiz için el ele olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bunun için herkese yürekten teşekkür ediyorum. “şeklinde konuştu.
Halkla bir süre sohbet edildikten sonra, Güneysu Kaymakamı Gökmen ÇİÇEK ve beraberindekiler köyden ayrıldı.

@Nermin İstikbal
07 Ekim 2013 Pazartesi 10:11
Hangi sorunlar konuşuldu acaba, kadastro, yağmur yağınca çamur akan köy içme suyu, Bacasından kurum yağan, motor gürültüsü uykuları kaçıran çay fabrikası, yok edilen güzelim dere???
  YORUM DEVAMI