Güneysu Osman Erkan Anadolu İmam Hatip Lisesinde Şiir Dinletisi
Güneysu Osman Erkan Anadolu İmam Hatip Lisesinde &`;Gönülden Dile Şiir Dinletisi” programı yapıldı.
04-06-2014 / Güneysu

Güneysu Osman Erkan Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonunda yapılan programa Güneysu Kaymakamı Gökmen Çiçek, Güneysu Belediye Başkanı Halil Turan, Güneysu Belediyesi eski Başkanı Ahmet Minder İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Külünk, Daire amirleri öğrenciler ve veliler katıldı.

Program miniklerin yapmış olduğu semazen gösterileri ve okunan şiirlerle sona erdi. Program akabinde Güneysu Kaymakamı Gökmen Çiçek ve Belediye Başkanı Halil Turan 9. Sınıf biyoloji laboratuar uygulama çalışmalarını yerinde inceleyerek öğrenci ve öğretmenlerden bilgi aldılar.İlçe Kaymakamı Çiçek ve Belediye Başkanı Turan öğrencileri yapmış oldukları çalışmalardan dolayı tebrik ettiler.