Güneysu Sempozyuma Hazırlanıyor
Güneysu`nun `` Dini, sosyal Kültürel ve Sanatsal Hayat`` adı altında Güneysu da birincisi 2017 yılında düzenlenen Güneysu sempozyumlarının 19- 21 Ekim 2018`de ikincisi düzenlenecektir.
21-09-2018 / Güneysu

Güneysu İlim Öğrenenler Yardım Vakfı ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi tarafından ikincisi düzenlenecek olan  ‘’Ahlaki sorunlar, gençlik ve değerler eğitimi’’ konulu Sempozyum öncesi ilçemizdeki Kaptan Ahmet ERDOĞAN İmam Hatip Lisesinde İlçe Kaymakamımız Davut DÜZGÜN, Belediye Başkanımız Halil TURAN, Recep Tayyip  Erdoğan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Salih Sabri YAVUZ ve Sempozyum Düzenleme Kurulunun katılımlarıyla toplantı gerçekleştirildi.

Güneysu Kaymakamlığı ve Güneysu Belediyesi’nin de katkıları ile ‘’Ahlaki Sorunlar, Gençlik ve Değerler Eğitimi’’ adı altında ikincisi düzenlenecek olan sempozyum Güneysu Kaptan Ahmet Erdoğan İmam Hatip Lisesi Konferans Salonunda gerçekleştirilecektir.
     Sempozyuma 6 ülkeden 7 yabancı hoca, ülkemizin birçok üniversitesinden çok değerli hocalarımız ve milli eğitimdeki öğretmenlerimiz katılacak ve değerler eğitimi konusunda bilgilerini sunacaklar. Ayrıca sempozyum açılış programında yine Güneysu İlim Öğrenenler Yardım Vakfı’nın düzenlediği  ‘’Sosyal Medya ve Gençlik ‘’konulu Ulusal Makale yarışmasının ödül töreni yapılacaktır.
 3 gün sürecek olan sempozyum programında, günümüz gençlerinin yüz yüze kaldığı Ahlak ve Değerler Eğitimi problemleri tartışılacak, daha sonra da bu çalışmalar bir kültür eseri olarak kitaplaştırılacak.
    Düzenlenecek olan ‘’Ahlaki Sorunlar, Gençlik ve Değerler Eğitimi ‘’ adlı sempozyumumuza tüm halkımız davetlidir.

Mahmut Arıcı ()
22.05.2018
Mahmut Arıcı (Emekli)
18.05.2018