Güneysu Spor Lisesine Kavuşuyor
11-10-2018 / Güneysu

Türk Telekom Güzel Sanatlar Lisesi ile aynı binayı paylaşan Spor Lisesi’nin Güneysu’da yapılan yeni binasına geçmesine sayılı günler kaldı. Güneysu Belediye Başkanı Halil TURAN, İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi YILMAZ,  Güneysu İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram GÜNDOĞAR,Şube Müdürü Selman YILDIRTAN, Şube Müdürü Eşref YAVAŞİ binanın son halini tekrar yerinde incelediler.Görülen ufak eksikliklerin de giderilerek ay sonunda Spor Lisesinin yeni binasında eğitim öğretime devam etmesi planlanmaktadır.

İletişim Tel : +90 (464) 344 11 05 - Fax +90 464 344 12 23 Adres : Güneysu Belediyesi Yusuf Hoca Cad. P.K 53350