Güneysu Üzerine Düşeni Yapıyor
Gündoğdu Beldesi`nde yaşanan sel ve heyelanlar sonrası Güneysu Belediyesi iş makinelerini Gündoğdu`ya kaydırdı. Afetin duyulması ile birlikte Gündoğdu`ya giden ve yaşanan sıkıntıları yerinde inceleyen Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder acil olarak fen işleri biriminde bağlı bulunan araçları Gündoğdu beldesine kaydırdıklarını ifade etti. Yaşanan felaketi değerlendiren Minder: &`;
31-08-2010 / Güneysu

İlçemize en yakın belde konumunda bulunan ve sınırlarımızı paylaştığımız Gündoğdu Beldesi`nin yaşamış olduğu felaketten büyük üzüntü duyduk. Nitekim afette hayatını kaybeden 12 kişi arasında iki de Güneysulu vatandaşımız bulunmaktaydı. Belediyemize ait olan 4x4 JCB, kepçe, su tankeri, kamyon gibi araçlarımızı acilen bölgeye sevk ederek, Gündoğdu halkının acısını dindiremeye çalışıyoruz. Gündoğdu’nun acısını paylaştığımızı yanlarında olduğumuzu hissetmelerini istiyoruz. Bu noktada, İş makinelerimiz ve Belediye çalışanlarımız yaralar sarılana kadar Gündoğdu halkının hizmetinde olacaktır.” dedi.