Güneysu Yeşilköy`den Memiş Amca TRT`de
TRT`nin sevilen programı "ÖMÜR DEDİĞİN" programının konuğu Yeşilköylü büyüklerimizden Memiş Türk oldu.
09-10-2012 / Güneysu

Memiş amca ibretlerle dolu hayat hikayesini anlattığı programda özellikle geçmişteki yaşamın güzelliklerinden insanların birbirine olan sevgi ve saygısından bahsetti.
Şimdiki gençliğin büyüklerine karşı olan hürmetsizliğinden yakınan Memiş amca gençlere Annelerine gereken saygı ve sevgiyi mutlaka göstermeleri gerektiğini anlattı.
Ayrıca Memiş amca gençliğin mevsimlerden bahara ve yaza benzediğini ama insan yaşlanınca ömrünün kışa döndüğünü söyledi. Onun için insanoğlunun gençliğini iyi değerlendirmesi gerektiğini ve saygı sevgiyi herkese göstermesi gerektiğini söyledi.