Güneysu`da Aile Eğitim Konferansları Devam Ediyor
Eğitimci Yazar ve Kişisel Gelişim Uzmanı Sıtkı Aslanhan`ın sunduğu -Çocuğun Başarısında Anne-Babanın Rolü ve Aile İçi İletişim konulu konferans Güneysu`da düzenlendi.
29-03-2013 / Güneysu

Güneysu Kaymakamlığı ve Güneysu Belediyesinin öncülüğünde başlatılan ve Eğitim Gelişim Platformu tarafından yürütülen "Ailem Mutlu Türkiye`m Umutlu" projemiz kapsamında yürütülen konferanslar serisinin bir yenisi ile daha Güneysulular bir araya geldi.

Eğitimci Yazar ve Kişisel Gelişim Uzmanı Sıtkı Aslanhan’ın sunduğu -Çocuğun Başarısında Anne-Babanın Rolü ve Aile İçi İletişim konulu konferansa Güneysu Kaymakamı Gökmen Çiçek, Güneysu Belediye Başkan Ahmet Minder, Garnizon Komutanı Ali Çakır, AK Parti Güneysu İlçe Başkanı Halil Turan, Daire Amirleri ve çok sayıda Güneysulu vatandaş katıldı.

Konferans Eğitim Gelişim Platformu Güneysu Koordinatörü Yusuf Yılmaz hocanın açılış ve proje hakkındaki konuşması ile başladı.
   Program daha sonra konferansı verecek olan Eğitimci Yazar ve Kişisel Gelişim Uzmanı  Sıtkı Aslanhan’ın tanıtım slaydı ile devam etti.
   Eğitimci Yazar ve Kişisel Gelişim Uzmanı Sıtkı Aslanhan Çocuğun Başarısında Anne-Babanın Rolü ve Aile İçi İletişim konulu konferansta günümüz ailelerinin şu anki yaşadığı sıkıntılar çarpıcı örneklerle ortaya konuldu.
   Günümüz gençliğini bekleyen sıkıntılar, anne baba olarak doğru bildiğimiz fakat aslında çok yanlış olan davranış ve tutumlar, aile içi iletişim de dikkat edilmesi gereken hususlar, sevgi ve saygının olmadığı ailelerden oluşan toplumlardaki buhranlar ve buna benzer daha birçok konu Sıtkı Aslanhan tarafından dile getirildi.

Sabah da Güneysu`daki lise öğrencilerine yönelik Başarı ve Motivasyon konulu konferansı veren Sıtkı Aslanhan üzerinde durduğu konular, mutlu aile için atılacak adımlar, öğrencilerimizin hedef seçmedeki yanlışlıkları gerçekten de dinlemeye ve ders almaya değer konulardı.
Program sonunda Günün anısına  Eğitimci Yazar ve Kişisel Gelişim Uzmanı Sıtkı Aslanhan  ve Güneysu`daki sosyal projelere verdiği desteklerden ve ilgi ve alakasını her zaman ilçemiz üzerinde yoğunlaştırdığından dolayı Eğitimci-İlahiyatçı İdris Hızır’a Güneysu Kaymakamı Gökmen Çiçek ve Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder tarafından plaket ve hediye takdim edildi.
Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder Eğitim Gelişim Platformu tarafından “Ailem Mutlu Türkiyem Umutlu” projesi kapsamında gerçekleştirilen bu tür organizasyonlarda gittikçe vatandaşların daha fazla ilgisi çektiğine değinerek bu tür sosyal projelerimizin devam edecektir dedi. Programın yapılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.
Nisan ayı içerisinde de devam edecek konferanslar serisine halkımızın gösterdiği teveccüh, başlatılan projenin gerçekten de ne kadar anlamlı ve isabetli olduğunu gözler önüne seriyor.
    Program sonunda bir konuşma yapan Güneysu Kaymakamı Gökmen Çiçek şunları ifade etti.
"İlçemiz olarak Eğitim Gelişim Platformu tarafından başlatılan ve Kaymakamlığımız ve Belediyemiz tarafından desteklenen bu hareketin, her geçen gün daha da büyüdüğünü ve Güneysulu vatandaşlarımız için bir fırsata dönüştüğünü görmenin mutluluğunu yaşıyorum. Bundan dolayı Belediye başkanımız Ahmet Minder`e, ilçemizdeki sosyal projelere her türlü desteği vererek bizleri yalnız bırakmayan İdris Hızır hocamıza ve platformda görev alan arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Konferansları sabırsızlıkla bekleyen ve bütün konferanslara büyük bir katılımla devam eden Güneysulu vatandaşlarımıza da ayrıca çok teşekkür ediyorum."dedi.