Güneysu`da Aşure İkram Edildi.
Güneysu`da Cuma çıkışında 1000 kişiye aşure dağıtımı gerçekleşti
07-11-2014 / Güneysu

Güneysu Kaymakamlığı ve Güneysu Belediye Başkanlığı tarafından Aşure programı düzenlendi.
Programa Rize Valisi Ersin Yazıcı ,Rize Milletvekili Hasan Karal, Güneysu Kaymakamı İhsan Selim Baydaş,Güneysu Belediye Başkanı Halil Turan,İl Müftüsü Yusuf Doğan,  Ak Parti Güneysu İlçe Başkanı Mehmet Akif Karslı , Belediye Meclis Üyeleri Daire Amirleri ve Vatandaşlar katıldı.

Cuma Namazı öncesi Hasan KARA (İstanbul Sultan Ahmet Camii İmam Hatibi)Mehmet DUMAN (İstanbul Sultan Ahmet Camii Müezzini)Ömer ALTINDAĞ (İstanbul Bahçelievler Çinili Camii İmam Hatibi)Hasan KILIÇ (İstanbul Bağcılar Hz Ömer Camii İmam Hatibi)İsmail KARA( Adana Sabancı Merkez Camii Müezzini)Cengiz ÖNDER( Isparta Merkez İl vaizi) tarafından Kuran tilaveti okundu. İlahiler okunarak dualar yapıldı. Cuma Namazı Çıkışında 1000 kişilik aşure dağıtımı gerçekleşti.Katılımın yoğun olduğu gözlendi.Aşure dağıtım etkinliğine katılan vatandaşlarda memnuniyetlerini ifade ederek programın gerçekleştirilmesine emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Güneysu Belediye Başkanı Halil Turan yaptığı açıklamasında Aşure gününü böyle güzel bir günde hep birlikte gerçekleştiriyoruz.  Allah aşure günümüzü mübarek etsin" dedi.