Güneysu`da Ateşten Gömlek Ve Temiz Dişler Tiyatrosu
05-10-2018 / Güneysu

Ankara Ortaoyunları Tiyatrosu tarafından Güneysu Belediyesi’nin destekleriyle Güneysu’daki temel eğitim ve lise öğrencilerine tiyatro sergilendi.

Anaokulu ve ilkokul öğrencilerine “Temiz Dişler” isimli, Lise öğrencilerine ise “Ateşten Gömlek” isimli tiyatro gösterisi öğrenciler tarafından büyük bir beğeni ile izlendi.

Öğleden sonra Lise öğrencilerine düzenlenen tiyatro gösterisine Güneysu Kaymakamı Davut Düzgün, Güneysu Belediye Başkanı Halil Turan, İlçe milli Eğitim Müdürü Bayram Gündoğar, Öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Halide Edip Adıvar’ın Ateşten Gömlek adlı eserinden esinlenen tiyatro gösterisinin sonunda Güneysu Belediye Başkanı Halil Turan tarafından Tiyatro Oyuncularına Belediyenin Kültür Hizmeti olan tarih kitap seti hediye edilmesinin ardından program sona erdi.
Mahmut Arıcı ()
22.05.2018
Mahmut Arıcı (Emekli)
18.05.2018