Güneysu’da Bayramlaşma
Güneysu Öğretmenevinde Kamu kurum kuruluşları ve vatandaşla bayramlaşma töreni gerçekleştirildi.
05-07-2016 / Güneysu

Bayramlaşma programına İstanbul Milletvekili Ali Haydar Yıldız, Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, Güneysu Kaymakamı İhsan Selim Baydaş, Güneysu Belediye Başkanı Halil Turan, Güneysu Garnizon komutanı Ali Çakır, Ak Parti Güneysu İlçe Başkanı Mehmet Akif Karslı, Daire Amirleri Mahalle Ve Köy Muhtarları yanı sıra vatandaşlar katıldı.

Güneysu Kaymakamı İhsan Selim Baydaş yaptığı konuşmasında şükrediyoruz sağlıklı sıhhatli bir ramazan ayını geride bıraktık. Dileğimiz önümüzdeki ramazanlara da sağlıklı sıhhatli bir şekilde kavuşmaktır. Hep beraber duamız İslam âleminin bir araya geldiği bütünleştiği aynı ruhu aynı duyguyu bizlere nasip etmesini  Sağlık ve afiyetle ailelerinizle güzel bir bayram geçirmenizi diliyorum dedi. Ve teşriflerinden dolayı programa katılanlara teşekkür etti.
Güneysu Belediye Başkanı Halil Turan herkesin ramazan bayramını kutluyorum tutmuş olduğumuz oruçlarımızı ve yapmış olduğumuz ibadetleri Cenab-ı Hak’kın kabul etmesini niyaz ediyorum ve nice sağlıklı sıhhatli ramazanlar geçirmemizi diliyorum dedi.

İstanbul Milletvekili Haydar Ali Yıldız yaptığı konuşmasında katılımcıların bayramını kutlayarak Ülkenin çok zor günlerden geçtiğine değindi. Büyük bir coğrafyada aynı inancın ve medeniyetin mensupları olarak yaşadığımız sorumluluğun ve mesuliyetin hepimiz farkındayız. Bu inançla elimizden gelen gayreti en iyi şekilde yapmaktayız dedi katılımcıların bayramını kutladı.

Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün katılımcıların bayramını kutlayarak sağlıklı sıhhatli nice bayramlar geçirmemizi diliyorum dedi.
Güneysu Kaymakamı İhsan Selim Baydaş ,Güneysu Belediye Başkanı Halil Turan ve beraberindeki heyet Güneysu İlçe Jandarma Komutanlığı, Güneysu İlçe Emniyet Amirliği ve Güneysu Tenzile Erdoğan Hastanesi de ziyaret edilerek hasta ve çalışanların bayramları kutlandı.

Arazi Satış İhalesi
30.05.2017