Güneysu`da Bayramlaşma Töreni Yapıldı
Güneysu ilçesinde Kurban Bayramı dolayısıyla ilçede bulunan kamu kurum, kuruluşların ve vatandaşların katıldığı bayramlaşma töreni yapıldı.
18-10-2013 / Güneysu

Güneysu Öğretmen Evi’nde başlayan bayramlaşma programına Güneysu Kaymakamı Gökmen Çiçek, Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder,İlçe Emniyet Amiri Bülent Erdoğan, Güneysu Jandarma Komutanı Ali Çakır, , Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan Halil Turan, İlçe Müftüsü Murat Mutlu, İlçe Ziraat Odası Başkanı Ali Karslı, İsbak Genel Müdürü Kasım Kutlu ve vatandaşlar katıldı.
Bayramlaşma töreninde bir konuşma yapan Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder; "Yüce Rabbimizin bizden istediği, yardımlaşmayı ve hayırseverliği arttırmaktır" dedi.
Güneysu İlçe Kaymakamı Gökmen Çiçek ise, Kurban bayramının kazasız belasız atlatılmasını ümit ettiğini ifade ederek; "Güneysulu tüm hemşerilerimin kurban Bayramını Kutluyorum" dedi.
Konuşmalar ardından katılımcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Güneysu İlçe Jandarma Komutanlığı’ndaki toplu bayramlaşma törenlerinin ardından bayramlaşma töreni son buldu.